Underhållning med en close up trollkarl

Alla vet att evenemanget inte kommer att bli lika bra om du skippar underhållningen. Du kan beställa en billigare meny, välja färre dekorationer eller ens ha på dig kläder från racketen, men om du använder billig underhållning får du exakt vad du betalar för. Regeln här väljer du det bästa du kan hitta och hitta bättre och billigare sätt, för att få det bästa att utföra vid din händelse. För lite tips om underhållning Stockholm klicka på länken.

1 – Kanske är en Two-fer Deal möjlig i Stockholm

Om du flyger omslagsbandet till din händelse och det finns en liknande händelse i ditt samhälle för nästa dag kanske du kan dela kostnaden med en annan “event host” och båda får ett bra pris? Flyga dem in och ut en gång och betala för showen två gånger? Fråga schemaläggaren om det är en möjlighet när du börjar planera din händelse och kolla scheman för dina arenor. Det kan finnas mer än en fest där din underhållning kan spela!

2 – Planera din händelse närmare underhållning

Om du planerar på alla som reser i alla fall, varför planerar du inte ditt evenemang i ett av underhållningscentra så att banden inte behöver resa? En händelse som ligger centralt för specifika nöjesställen är kanske billigare och roligare än den ursprungliga platsen ändå. Tänk på det. Kostnaden för resor för deltagare kan inte vara någon verklig skillnad, och det kan vara billigare att anställa bandet om de inte behöver flyga till din plats. Forskningsplatser!

3 – Tänk på ett mindre band

Researrangemang för fem personer och instrument, plus ljudutrustning är mycket billigare än resor för tio. Tänk på antalet personer i bandet? Behöver du verkligen backup sångare för din mysiga kväll konsert, eller är ett enmansband, med en extra sångare mer än tillräckligt med underhållning för din publik? Ska du dansa? Ska dansbandet vara lika viktigt som talangen av sångaren som dyker upp? Kanske behöver du bara en sångare med ett par säkerhetskopierade personer. Din agent vet vem som bäst passar din plats och förväntningar. Om allt annat misslyckas, fråga ombudet om de inte kan ge dig en paus i pris. Förhandlingar är viktiga, och alla gör det. Tveka inte att fråga om det lägre priset om du har en begränsad budget och behöver en kostnadsjustering. Det är en del av affären.